Våra tjänster!

Kostnadsfri rådgivning

Har ni precis bestämt er, eller har ni kommit halvvägs i processen och behöver råd? Kontakta oss! Vi ser vi till att ni får träffa en rådgivare som kan hjälpa er med hela processen. Vi hjälper er med allt från att vässa en idé till budget, avtal och affärsplaner. Läs mer här!


Socialt företagande

Coompanion hjälper till att starta upp sociala företag så att fler blir delaktiga i arbetslivet. Läs mer här!


Landsbygdsutveckling

Coompanion vägleder i uppstart och drift av verksamheter som får landsbygden att leva. Fibernätsföreningar, Solcellsföreningar etc. Läs mer här!


Finansiering

Vi på Coompanion hjälper er att hitta finansieringsmöjligheter och alternativa lösningar. Läs mer här!


Servicelyftet

Projekt Servicelyftet syftar till att utveckla metoder och konkreta planer, delvis med hjälp av ny teknik, för att behålla men också utveckla den lokala servicen på landsbygden. Läs mer här

Processledning

bland är det oslagbart att ta in folk utifrån. Vi kan processledning och hjälper er gärna med allt ifrån styrelseuppdrag, att leda workshops till att hålla i specifika uppdrag.
Läs mer här.


Företagssamverkan

Att dela lokaler, marknadsföra sig gemensamt och ta hem affärer tillsammans är exempel på företagssamverkan.  Vi kan hjälpa er att lyckas med företagssamverkan. (Dalarna)


Utbildningar

Vi erbjuder kurser i styrelsearbete, ekonomi, socialt företagande, marknadsföring, arbetsgivaransvar mm. Läs mer här!


Ägarskifte genom medarbetarövertagande

Sverige står inför en enorm utmaning. I mer än halva landet är ca 70 % av Sveriges företagare över 50 år och 35 % har redan passerat pensionsåldern. När inga köpare eller arvtagare finns som kan ta över riskerar lönsamma företag läggas ned. Hur kan innovativa kooperativa affärsmodeller, testade i omvärlden, förhindra att företagen pensioneras när ägaren gör det? Läs mer här!